• Op zaterdag 4 november bestaat er weer de mogelijkheid om clubkleding te kopen. Deze verkopen zullen plaatsvinden in de DVG-kantine vanaf 10:00 uur tot 13.00 uur 's-middags.

    Tijdens deze dag kunt u kennis maken met de kledinglijn van onze nieuwe kledingsponsor Brabant Sports uit Boxtel. De modellen uit deze nieuwe kledinglijn van Robey Sportswear zijn aanwezig en op deze dag al te bestellen.

    Verder zijn er nog interessante aanbiedingen uit de artikelen van onze oude kledingsponsor Sportdshop Laarbeek te koop. Dit geldt ook voor de DVG-boxershorts. Deze boxershorts zijn leverbaar in twee kleuren en in diverse maten en kosten € 3,00 per stuk ongeacht de kleur. Speciale actie: Bij aanschaf een 1 gele en 1 rode boxershort betaalt u in totaal slechts € 5,00. En bij een grotere afname per team zijn nog extra actiekortingen mogelijk.

    Er is gelegenheid tot passen van de kleding. Bestelling dient vooraf contant of per pin te worden voldaan. De bestellingen worden zo spoedig mogelijk maar zeker binnen 3 weken uitgeleverd.