Vacatures

Momenteel zijn er de volgende vacatures voor vrijwilligers: 

JEUGDSCHEIDSRECHTERS
Voor het fluiten van de jeugdwedstrijden op zaterdag zijn wij dringend op zoek naar vrijwilligers die als scheidsrechter willen fungeren voor met name de wedstrijden van de JO13 t/m MO19 teams op zaterdagmiddag.  Naast de verstrekking van een officieel scheidsrechtertenue worden de scheidsrechters in de beginperiode ook begeleid door ervaren scheidsrechters. Tevens ontvangen de jeugdscheidsrechters voor hun inzet consumptiebonnen per wedstrijd en een jaarlijks uitstapje. Heb je interesse, neem dan contact op met Jurge van der Velden tel. 06-37198422 email: jurgevandervelde@hotmail.com


COORDINATOR JEUGDSCHEIDSRECHTERS

Voorts is de jeugdafdeling op zoek naar een coördinator jeugdscheidsrechters. Deze coördinator zorgt voor de planning van de jeugdscheidsrechter op basis van de wedstrijdplanning van de thuiswedstrijden. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de werving van nieuwe scheidsrechters, het beoordelen en evalueren van scheidsrechters en is hij aanspreekpunt voor scheidsrechterszaken binnen DVG en richting KNVB. Heb je interesse neem dan contact op met Kees Voets tel. 06-57047793 email: keesvoets@home.nl .


SENIORENSCHEIDSRECHTER(S)

Wij zoeken (senioren)scheidsrechters die regelmatig op zondag een seniorenwedstrijd kunnen fluiten. De wedstrijden starten tussen 09:30 en 12:00 uur. Materialen zoals tenue, wedstrijdboekjes, fluit etc. worden verzorgd door DVG. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij Theo Oerlemans via e-mail: oelies@home.nl  

  

X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X

Jeugdawards

Aan het einde van elk voetbalseizoen reikt de jeugdcommissie een jeugdaward aan die jeugdleider, trainer of jeugdscheidsrechter die zich op bijzondere wijze heeft onderscheiden. Tradioneel ging deze prijs gepaard met de overhandiging van het beeldje "Het Pupilleke"of "Het Junioorke". De onderscheiden jeugdscheidsrechter krijgt een aandenken in de vorm van de Gouden Fluit. Voor het seizoen 2021-2022 werden de volgende personen onderscheiden:

  • Gouden Fluit: Ad van de Sande
  • Pupilleke: Koen van de Meerendonk
  • Junioorke: Richard Kreijveld

 

Sponsor

Vrijwilliger van het jaar 2022

Maandagochtendploeg, vrijwilliger van het jaar


Tijdens de vrijwilligersavond van zaterdag 12 maart 2022 werd de Maandagochtendploeg verrast met de uitverkiezing tot Vrijwilliger van het jaar 2022. De ploeg bestaat uit Toon Hermes, Toon van Houtum, Ad van de Loo, Jan Habraken, Bèr Kastelijn, Wout van der Heijden en Martien van den Dungen. Ook wijlen Jan Smulders maakte jarenlang deel uit van deze ploeg en mag zeker in dit rijtje niet ontbreken. De mannen verrichten al vele jaren allerlei onderhoudswerkzaamheden in en om het sportpark. Vanaf 09.00 uur tot 11:00 uur zijn deze enthousiastelingen elke maandagochtend overal te vinden. In de kantine, de kleedkamers, het materiaalhok en rond de velden. Zij repareren, schilderen en vegen de boel aan waar dat nodig is. Hun uitverkiezing mag dan ook gezien worden als een mooi eerbetoon voor al hun werk en inzet.

De volgende vrijwilligers kwamen eerder in aanmerking voor deze uitverkiezing:


2007 Ria Voets
2008 Len van Houtum
2009 Hans van den Langenberg
2010 Anton van de Sande
2011 Toon Hermes
2012 Peter Smetsers
2013 Toon van Ruremonde
2014 Dien van Iperen-Traa
2015 Michel van Lierop
2016 Adrie van Abeelen
2017 Kees Voets
2018 Ad van de Sande
2019 Harrie de Bresser
2020 Chielber Braken

 

X
X
X
X

Sponsor