• Sponsors

  DVG kent veel sponsors en bedrijven die onze club een warm hart toedragen. Wij zetten onze sponsoren dan ook graag in het zonnetje! Hieronder vind je de huidige sponsoren van DVG.

 • Hoofdsponsor Veldsink Het Raadhuis

 • Veldsink Het Raadhuis is een allround assurantiekantoor. U kunt hier terecht voor al uw particuliere en zakelijke verzekeringen. Wij hebben een agentschap van RegioBank waarbij wij zowel particuliere als klein zakelijke klanten van dienst kunnen zijn. Ook voor de financiering van uw woning kunt u bij ons terecht.  

  Ga naar de website van Velsink Het Raadhuis

 • Sub sponsoren

 • Uw allround adviseur met hart voor de zaak en kennis van de jongste financiële en fiscale mogelijkheden. In een wereld waarin de regels continu veranderen is het goed om te weten dat er een partij is die de regels altijd op een voordelige manier voor u weet te interpreteren. Wij verzorgen reguliere administratieve werkzaamheden, periodieke rapportages,  jaarstukken, belastingaangiften en verstrekken adviezen op accountancy, fiscaal en administratief gebied.

  Ga naar de website van Schuurmans en Rombauts

 • Vastgoed is constant in beweging. Wij helpen onze opdrachtgevers om vat te krijgen op complexe vraagstukken die daarbij horen. Onze adviseurs zetten zich graag in voor de doelen van overheden, woningcorporaties, onderwijsinstellingen en zorginstellingen. Wij begeleiden grote projecten, bedenken een vastgoedstrategie of zetten koers in de organisatie. Onze adviezen helpen om beter onderbouwde beslissingen te nemen. Beslissingen die beter bij je passen.

  Ga naar de website van Republiq

 • MvL groep is een familiebedrijf dat al meer dan 60 jaar actief is. Met onze vaste gemotiveerde medewerkers werken wij dagelijks aan tal van restauratie en renovatie projecten door geheel Nederland en België. Onze werkzaamheden: Houtinsecten bestrijding, Zwambestrijding, Houtherstel met epoxy techniek, Kruipruimte en begane grond vloerherstel, Bodemisolatie, Houtstralen en Onderhoudsabonnementen.

  Ga naar de website van MVL Groep

 • U kunt bij Van ’t Hooft & Van Rosmalen Notarissen onder andere terecht voor het kopen van een woning, het opstellen van een (levens)testament of het oprichting van een B.V. Wij staan voor kwaliteit. Een goede, snelle en persoonlijke benadering vinden wij belangrijk!

  Ga naar de website van van 't Hooft & van Rosmalen

 • Van Oorschot aan de Roderweg is uitgegroeid tot een Autobedrijf waar de klanten uit Liempde en heel ver daarbuiten terug komen voor een jong gebruikte auto, onderhoud, apk, schadereparatie en brandstof. Daarnaast runnen Bart, Jeroen en Job een succesvolle neventak in handel en export van gebruikte auto’s.

  Ga naar de website van Auto van Oorschot

 • Gabriëls Elektro is dé kracht achter stroom en de werkgever waar je energie van krijgt. Met oog op optimale samenwerking en maatwerk leveren we verschillende diensten waardoor we de klant geheel ontzorgen op het gebied van elektro. Onze medewerkers zijn onze grote kracht en samen leveren wij altijd 100% kwaliteit.

  Ga naar de website van Gabriëls Elektro

 • Bij TinQ kun je tanken bij meer dan 350 TinQ tankstations. Pinnen kan met alle gangbare betaalpassen. De TinQ tankstations voldoen aan de laatste eisen op het gebied van milieu en veiligheid, veilig en duurzaam ondernemen is namelijk “key” voor TinQ.  Met de invoering van nieuwe brandstoffen, zoals Euro 95 E10, werkt ook TinQ mee aan een beter milieu.

  Kom tanken bij TinQ aan de Roderweg in Liempde of de Brederodeweg in Boxtel.

  Ga naar de website van TinQ

 • De Supportersvereniging geeft op verzoek financiële ondersteuning aan DVG voor de aanschaf van nieuwe materialen in inventaris. Voorbeelden hiervan zijn bijdragen voor de verbouwing van de accommodatie, aanschaf oven, shirts voor het kantinepersoneel, bijdrage aan de festiviteiten van kampioenschappen, scorebord en onlangs nog het videosysteem.

  Stuur voor meer informatie een mail naar voorzitter Wim Braken

 • Van den Boomen is een aannemersbedrijf dat al sinds 1961 in de grond-, weg- en waterbouwbranche actief is. Wij zijn een middelgrote organisatie met enthousiaste medewerkers die voor u het verschil kan maken door nét een stapje verder te gaan. Wij vakmensen van alle mogelijke disciplines in huis. Onder andere railinfra, riolering & infrastructuur.

  Ga naar de website van van den Boomen

 • Plus sponsoren

 • Camouflage / T-posto is reeds jarenlang marktleider in het ontwerpen, leveren en installeren van oplossingen voor het verbergen/ verfraaien van antennes en apparatuur kasten in mobiele telecommunicatienetwerken. Vanuit onze vestiging in Boxtel bedienen we de gehele Benelux. Daarnaast beheren we een 1000 tal opstel punten voor mobile communicatie welke geplaatst zijn in Nederland inclusief de Waddeneilanden. Naast beheer, ontwerpen en bouwen we nieuwe telecommasten en fundaties welke geschikt zijn voor de moderne telecommunicatienetwerken.

  Ga naar de website van Camouflage | T-posto

 • Bij het regelen van een uitvaart komt veel kijken. Wij, van Bakx Uitvaarzorg en Bakx Afscheidshuizen/Rouwcentrum, staan voor je klaar om de zorg uit handen te nemen en al je vragen te beantwoorden. Wij helpen je bij het maken van keuzes die passen bij degene van wie je afscheid neemt.

  Ga naar de website van Bakx Uitvaartzorg

 • Bij de totale dienstverlening van alle afvalstromen draait het om u. Voor Bedrijfsafval, Papier/Karton, Glas en meer. Vanuit Boxtel bedient afvalinzamelingbedrijf Milieu Service Brabant de Brabantse markt. Dat betekent snel, netjes en verzorgd omgaan met alle soorten rol, afzet- en ondergrondse containers voor uiteenlopende afvalstromen. Het plaatsen, legen en wisselen gebeurt volgens de individuele wensen van de klant.

  Ga naar de website van Milieu Service Brabant

 • Schildersbedrijf M. van de Loo is in 1994 opgericht door Marcel van de Loo. Intussen uitgegroeid tot een volwassen bedrijf met 5 personeelsleden. Wij staan bekend om het leveren van hoogstaand kwaliteitswerk. Ons bedrijf staat graag klaar voor al uw schilderwerkzaamheden, maar ook voor vloer- en muurafwerking bent u bij ons aan het juiste adres. Wij geven desgewenst kleuradvies voor het mooiste resultaat.

  Ga naar de website van M. v.d. Loo schilders

 • Ga je binnenkort bouwen, aanbouwen of verbouwen? Van Kempen Elektrotechniek helpt je met voorbereiding, advies en aanleg van elektra, domotica, beveiliging en zonnepanelen. Als ervaren erkend installateur krijg je een professionele, snelle en vooral ook persoonlijke service. Wij zetten altijd nét dat stapje extra voor een tevreden klant.

  Ga naar de website van Van Kempen Elektrotechniek

 • Bram van der Meyden grondverzet is een bedrijf wat zich richt op alles wat te maken heeft met grondwerk. Hierbij moet u denken aan grote werken in de grond- weg en waterbouw, maar ook voor het uitgraven van uw bouwput, zwembad of werkzaamheden in uw tuin kunt u bij ons terecht. Voor alle werken, groot of klein, hebben wij het passende materieel.

  Voor meer informatie kunt u bellen naar 06-12392882

 • Wij zijn de specialist in Audi, Seat, Volkswagen en Skoda. We hebben meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van onderhoud, APK, diagnose en storingen opzoeken. Daarnaast verkopen wij ook gebruikte en nieuwe auto’s, zijn wij gespecialiseerd in schade afwerking en reparaties voor alle verzekeringen.

  Ga naar de website van Schoenmakers autotechniek

 • WVR sound & light biedt met veel passie en enthousiasme professionele Dj’s en drive-in shows aan voor jouw bruiloft, (bedrijfs-)feest of jubileum. Daarnaast biedt WVR voor al je evenementen en presentaties volledige audiovisuele ondersteuning aan. Hierbij vinden we het erg belangrijk dat de wensen van onze klanten centraal staan.

  Ga naar de website van WVR sound and light

 • Media sponsoren

 • Van Mensvoort Techniek is uw partner op het gebied van industriële machine techniek. U kunt bij ons terecht voor machineonderhoud en revisie. Maar ook machinebouw en assemblage behoren tot de mogelijkheden. Ook bent u voor constructiewerk en laswerkzaamheden bij ons aan het juiste adres. 

 • Sanders Machinebouw bedenkt en bouwt unieke machines. Variërend van stand alone equipment tot complete systeemintegratie (al dan niet voorzien van robotica), maar altijd exact volgens uw wensen en eisen. Van MKB tot multinationals: onze opdrachtgevers vertrouwen op onze vakkennis, innovatiekracht en ervaring die wij in ruim vijftig jaar hebben opgebouwd. Toch kijken wij altijd vooruit, naar de slimste technologieën, de duurzaamste materialen en effectiefste oplossingen.

  Ga naar de website van Sanders Machinebouw

 • Heeft u (ver-)bouwplannen, dan is Bouwservice Liempde BV HET solide allround bouwbedrijf die u graag wil helpen. Wij staan voor kwaliteit, klanttevredenheid en beschikken over vakbekwame werknemers en onderaannemers.

  Ga naar de website van Bouwservice Liempde

 • Langenberg van Roij is erkend installateur voor particulieren en bedrijven en actief in nieuwbouw en renovatie. Klanten kunnen bij ons rekenen op een persoonlijke aanpak en hoogwaardig vakwerk, of het nu gaat om complete werktuigbouwkundige installaties, zuinige cv-ketels, warmtepompen of stijlvolle badkamerinrichtingen.

  Ga naar de website van Langenberg Van Roij

 • Overduntop verzorgt een speciale gelegenheid door heerlijke combinaties chiques des frites aan te bieden. Wij komen graag op uw evenement, feest, bedrijfsfeest of speciale gelegenheid!

  Ga naar de website van Overduntop

 • Het kleine grut biedt jonge kinderen een tweede thuis op de boerderij, als hun ouders gaan werken. We verzorgen en begeleiden de kinderen met veel persoonlijke aandacht, spelen dagelijks buiten, bezoeken de dieren, en genieten van het dagelijkse leven op het platteland. Flexibele opvang is mogelijk. Kom gerust eens langs!

  Ga naar de website van Het kleine grut

 • Conval is producent en leverancier binnen de ondergrondse infra, industrie, messing appendages, installatiesystemen en energie & warmte. Met onze jarenlange ervaring, eigen productie, grote voorraad en snelle levering bieden wij oplossingen voor elk vraagstuk.

  Of het nu gaat om een totaaloplossing voor water-, gas- en terreinleidingen of klantspecifiek maatwerk, onze experts denken graag mee. Onze producten en systemen zijn ISO gecertificeerd met KIWA (-ATA), KOMO en GASTEC keurmerk.

  Neem contact op met een van onze adviseurs voor meer informatie.

  Ga naar de website van Conval

 • Door onze moderne licht en geluidsapparatuur in combinatie met enthousiast personeel maken wij het verschil op  uw bruiloft, (bedrijfs)-feest, evenement of andere gelegenheid. Wij leveren DJ’s – Licht – Geluid & Totaalproducties.

 • Bent u opzoek naar een schildersbedrijf die u kwaliteit garandeerd voor zowel het binnen- als buitenschilderwerk dan bent u bij ons aan het goede adres. Maar denk ook aan onderhouds schilderwerk, latex spuiten of behangen.
  Ook voor een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen via email adres of via 06 50 81 49 53

  Stuur een mail naar Van Lee Schilderwerken

 • Rendac haalt in opdracht van de overheid kadavers en dierlijk restmateriaal op voor verwerking en vernietiging. Door uiterste efficiëntie te combineren met een diepgeworteld respect voor onze klanten, hun bedrijfsvoering en de geldende wetgeving, zorgen wij voor verlaging van dierziekte- en volksgezondheidsrisico’s. We maken daarnaast een belangrijke verduurzamingsstap, omdat wij onze eindproducten inzetten voor de productie van groene energie en duurzame brandstoffen.

  Ga naar de website van Rendac

 • Adverteerders

 • Bij ons in de salon is iedereen welkom, van jong tot oud. Persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk zodat iedereen zichzelf kan zijn. Je kunt bij ons terecht voor knippen, kleuren permanenten en hairextensions. Wil je advies of een ander coupe dan staan wij voor je klaar! Wij werken uitsluitend met producten van de hoogste kwaliteit.

  Ga naar de instagrampagina van Michéala's Hairstyling

 • Droogbloem by Lydie is hét adres voor de mooiste droogbloem creaties op maat gemaakt. Droogbloemen zijn helemaal de trend van nu! Ze brengen sfeer en gezelligheid in elk interieur. Bij Droogbloem by Lydie kunt u terecht voor boeketten, stolpen, kransen, gevulde vaasjes, workshops en nog veel meer.

  Ga naar de website van Droogbloem by Lydie

 • Autobedrijf Bekkers

 • Bij Harm van Rooij Tuin & Watertechniek bent u aan het juiste adres voor: Aanleg en onderhoud (tuin)beregeningsinstallaties, Aanleg en onderhoud waterzuiveringinstallaties, Aanleg robotmaaiers, Onderhoud & reparatie van tuin- en parkmachines, In- en verkoop machines.

  Ga naar de website van Harm van Rooij

 • Bij Jan van Rooij Montage bent u aan het juiste adres voor: Centrale verwarming, Loodgieterswerkzaamheden, Zinkwerken, WTW installaties, Warmtepompen.

 • Meubelmakerij Den Berg in Liempde maakt keukens, kasten en meubels op maat voor een eerlijke prijs. We denken graag mee bij het ontwerp, oplossingen en gaan vooral heel persoonlijk en klantgericht te werk. Bij ons is de productie en montage in eigen beheer en daarom is vrijwel alles mogelijk.

  Ga naar de website van Meubelmakerij Den Berg

 • J. van den Biggelaar Grondwerken is gespecialiseerd in grondwerken voor particulieren en bedrijven. Wij verzorgen kabel- en leidingwerken, tuinaanleg, bestrating, riolering en sloopwerkzaamheden.

  Ga naar de website van J. van den Biggelaar

 • Het Gouden Woud is een natuurlijke binnen en buiten speeltuin in het buitengebied van Liempde gericht op kinderen tot 12 jaar. Terwijl de kinderen in onze speeltuin goud zoeken, kunnen ouders even tot rust komen met een lekker hapje en een drankje.

  Ga naar de website van het Gouden Woud

 • Autorijschool van Houtum is een kleinschalige rijschool met een verrassend hoog slagingspercentage van 84%. Wij rijden al sinds 1964 door de regio Boxtel. Bij ons rijd je altijd in dezelfde auto en met dezelfde instructeur, tenzij je zelf graag omschakelt. We zijn inmiddels aan het afbouwen maar nemen nog wel leerlingen uit Liempde aan.

  Ga naar de website van Rijschool van Houtum

 • Trillend of trekkend autostuur? Waarschijnlijk zit de oorzaak in je wielen. Bandenbedrijf Van Esch BV is specialist in het gehele onderstel van je auto en denkt graag met je mee! Voorkom voortijdige slijtage en kom langs. Al 50 jaar verstand van auto-, truck- en landbouwbanden!

  Ga naar de website van bandenbedrijf Theo van Esch

 • Met meer dan 20 jaar ervaring is Hofstad Calculaties & Advies een allround calculatie en adviesbureau op het gebied van bouwkosten. Voor onze opdrachtgevers maken wij bouwkosten begrotingen, ramingen voor diverse projecten in woningbouw, utiliteitsbouw en afbouw. Wij kijken hierbij niet alleen naar de kosten van de projecten maar ook naar maakbaarheid en te realiseren besparingen en adviseren hierin.

  Ga naar de website van Hofstad Calculaties & Advies

 • Brabants Centrum

 • Kapsalon Janneke

 • Cees v.d. Velden Schilderwerken

 • Kom gezellig langs bij in Boxtel bij drankenhandel de Leijer. Bekijk ons uitgebreide assortiment aan bieren en wijnen voor al uw feesten en partijen. Onze slijterij is met onze allernieuwste bieren en wijnen is voor iedereen toegankelijk.

  Ga naar de website van De Leijer

 • Bedankavond

  De sponsorcommissie van DVG organiseert jaarlijks een bedankavond voor sponsoren. Ieder jaar probeert men hiervoor een aansprekende gast uit de sportwereld uit te nodigen. Dit jaar wist men Björn van der Doelen, o.a. ex-speler van PSV, te strikken. 

  Bekende coryfeeën die Björn van der Doelen de afgelopen jaren voor gingen zijn oud-PSV-voorzitter Harry van Raay, scheidsrechter Reinold Wiedemeijer, trainer Wiljan Vloet, oud-Heereveen voorzitter Riemer van der Velde, wielrenner Gerry van Gerwen en trainer Foppe de Haan en hoofd-opleidingen PSV Art Langeler.

 • Wil je DVG sponsoren?

  Draag jij DVG ook een warm hart toe en wil je de club sponsoren? Of ben je benieuwd naar de sponsormogelijkheden binnen onze club? Bekijk dan de sponsormogelijkheden of neem contact op met de sponsorcommissie.