Hoofdsponsor

Aanmelding Stichting Club van 50 DVG

De Club van 50, ondersteunt al jaren de jeugdafedling van DVG en heet vanaf dit seizoen ook officieel Stichting Club van 50 DVG. De Club van 50 is een groep mensen die onze jeugd een warm hart toedragen en daarvoor op vrijwillige basis jaarlijks een bedrag van € 50 doneren aan de stichting. Als lid van de Club van 50 krijgen de donateurs hiervoor het volgende terug:

- gratis seizoenkaart voor thuiswedstrijden van DVG 1
- een vermelding op sponsorpagina van dvgliempde.nl
- een vermelding op DVG-TV in de kantine
- een jaarlijkse financiële verantwoording

 

Als u de jeugd van DVG wilt ondersteunen, word dan donateur van de Club van 50.
Aanmelding kan via onderstaand formulier.

 

Wij bedanken u bij voorbaat voor uw steun !

X
X

Download Aanmeldingsformulier Club van 50

Donateurs Club van 50

Subsponsors

Sponsoravond

De sponsorcommissie van DVG organiseert jaarlijkse een bedankavond voor sponsoren. Ieder jaar probeert men hiervoor een aansprekende gast uit de sportwereld uit te nodigen. Dit jaar wist men Björn van der Doelen, o.a. ex-speler van PSV, te strikken. Een uitgebreid verslag van deze sponsoravond leest u in de  DVG-er van november.


Bekende coryfeeën die Björn van der Doelen de afgelopen jaren voor gingen zijn oud-PSV-voorzitter Harry van Raay, scheidsrechter Reinold Wiedemeijer, trainer Wiljan Vloet, oud-Heereveen voorzitter Riemer van der Velde, wielrenner Gerry van Gerwen en trainer Foppe de Haan en hoofd-opleidingen PSV Art Langeler.

Overige sponsors