• Draag jij DVG een warm hart toe?

  DVG is dé voetbalclub uit Liempde en heeft een belangrijke functie binnen het verenigingsleven in Liempde. Jong en oud komen bij DVG bij elkaar waarbij het voetballen maar ook gezelligheid centraal staat. Met een groot aantal jeugd en senioren teams, vrijwiligers, sponsoren en publiek worden de voetbalweekenden druk bezocht aan Sportpark de Roode Bleek.

  Ben je geïnteresseerd in het sponsoren van onze mooie club? Neem dan contact op met Peter Korst van de sponsorcommissie via 06-51646966. Er zijn verschillende mogelijkheden om DVG te sponsoren en we kijken graag mee om een passend voorstel te maken.

   

 • Je kunt nu DVG gratis sponsoren door jouw internetaankoop via Sponsorkliks te doen. Van elke internet aankoop die je doet via Sponsorkliks gaat er een percentage naar DVG. De kosten van uw aankoop gaan hierdoor NIET omhoog! We willen iedereen alvast hartelijk danken voor het gebruik van Sponsorkliks. Via onderstaande link kom je direct op de Sponsorkliks voor DVG.

  Sponsorkliks voor DVG

 • De Club van 50 ondersteunt al jaren de jeugdafedling van DVG en heet nu officieel Stichting Club van 50 DVG. De Club van 50 is een groep mensen die onze jeugd een warm hart toedragen en daarvoor op vrijwillige basis jaarlijks een bedrag van € 50 doneren aan de stichting. Als lid van de Club van 50 krijgen de donateurs hiervoor het volgende terug:

  - gratis seizoenkaart voor thuiswedstrijden van DVG 1
  - een vermelding op sponsorpagina van dvgliempde.nl
  - een vermelding op DVG-TV in de kantine
  - een jaarlijkse financiële verantwoording

  Als je de jeugd van DVG wilt ondersteunen, word dan donateur van de Club van 50. Aanmelding kan via onderstaande knop: wij bedanken je bij voorbaat voor jouw steun!

  Meld je aan