Nieuws
 
  Jeugdawards 2023  
     
   
     
 
 
Op zaterdag 20 Mei werden tijdens de seizoens afsluiting weer het Pupilleke, Junioortje en de Gouden Fluit uitgereikt aan de pupillenleider, juniorenleider en scheidsrechter van het jaar.
 
Het Pupilleke werd door jeugdvoorzitter Paul van Hastenberg uitgereikt aan Dewi Scheutjens. Dit voor haar altijd enthousiaste inzet voor DVG en haar team DVG JO13.1 waarmee ze zelfs kampioen werd . Zelfs een blessure hield haar niet tegen om op krukken training te geven.
 
Het Junioortje was voor Brord van de Sande. Brord is al jarenlang actief als Juniorenleider bij DVG. Hij heeft diverse teams getraind met vooral de laatste jaren DVG JO19. Tevens is hij assistent trainer van DVG 1. Ook hier een dik verdiende uitverkiezing.
 
De Gouden Fluit ging dit jaar naar Dennis van Abeelen. Dennis is inmiddels een paar jaar actief als jeugdscheidsrechter bij DVG nadat hij eerst actief was als jeugdleider. Hij draagt op zijn eigen rustige manier zijn steentje bij aan de jeugd van DVG.
 
De jeugdcommissie feliciteert Dewi, Brord en Dennis met hun uitverkiezing en hoopt ze nog lang actief bezig te zien voor DVG.
 
 

Laatste nieuws!

Teamnieuws

Sponsor

Sponsor