Wedstrijdverslag: Fc Engelen 1 - DVG 1       2 - 1      
 
  Nipt verlies bij FC Engelen  
     
 
 

FC Engelen - DVG 2 – 1

Na het debacle in Gestel was er voor DVG alles aan gelegen om zich te rehabiliteren i de wedstrijd tegen FC Engelen. Na een snelle achterstand, herpakten we ons goed en was een gelijkspel zeker verdiend geweest.

Slap ingrijpen, vrije schietkans en 1-0 lag tegen de touwen. Kort daarna werden we gered door de lat. Ondanks dat Engelen meer in balbezit was, stonden we goed en kregen we een aantal goede mogelijkheden. De beste was voor Jurre van Vechel, maar hij vond de keeper op zijn weg. De laatste pas van Teun Welvaarts op Bart van de Pas was te kort, anders had ie van dichtbij de gelijkmaker kunnen aantekenen.

Na rust waarbij Twan van den Broek op de positie van Gijs Verhagen kwam te spelen, kregen wij wat meer druk op de thuisclub. Na een ongelukkige uitglijder van Twan werd resoluut de 2-0 binnen geschoten. We toonden veerkracht en een goede actie van Jurre van Vechel werd door Roy Groenendaal verzilverd 2-1. We drukten ze terug en een aantal corners waren dreigend, echter de trekker werd niet overgehaald.

De laatste competitiewedstrijd eindigde in een nipte nederlaag, maar biedt perspectief voor de nacompetitie. Eindigend op de 11e plaats resulteert op 4 juni in een thuiswedstrijd voor behoud in de 3e klasse.. Welke opponent dat gaat worden, is bij het ter perse gaan van dit bericht nog niet bekend.

 

 
Stand 3e klasse C
 
 

Laatste nieuws!

Teamnieuws

Sponsor

Sponsor