Nieuws
 
  Opgaaf Jubileumfeest supportersvereniging vrijdag 2 juni  
     
   
     
 
 
Op vrijdag 2 juni gaat het feestweekend van start met het jubileumfeest van de supportersvereniging i.v.m. hun 60 jarig bestaan.
 
Om 18:30 is er aftrap voor de traditionele wedstrijd tussen de jeugdleiders en leden van de supportersclub. Na het sportieve gedeelte begint om 19:30 het muzikale en feestelijk gedeelte met het motto: "DVG zingt Hazes". Er zijn optredens van zangeres Sylviah, de Hazes Look-a-Like en het DJ-duo De (S)Toppers.
 
De avond is gratis toegankelijk voor leden van de supportersvereniging DVG. Je kunt je deze avond ook aanmelden als lid. Je betaalt dan voor deze gezellige avond € 9 contributie en € 15 als verdere afkoop voor deze avond. Dit geldt ook voor je partner als deze geen lid van de supportersclub.
 
Leden van DVG die geen lid zijn van de supportersvereniging zijn ook welkom. Zij betalen een entree/afkoop van € 30 per persoon.
 
Kom je naar de feestavond of wil je mee voetballen geef je dan op via een mail naar w.braken@kpnmail.nl. Inschrijven kan ook nog op de avond zelf maar als je het nu al weet stuur dan een mailtje naar Wim Braken, de voorzitter van de supportersvereniging.
 
Klik hier voor meer info ...
 
 

Laatste nieuws!

Teamnieuws

Sponsor

Sponsor