Nieuws
 
  Vrijwillger van het jaar 2023: Wim Braken  
     
   
     
 
 

Vrijwilliger van het jaar 2023   Wim Braken

Tijdens de traditionele vrijwilligersavond werd zaterdagavond 25 maart ook weer de uitverkiezing van de vrijwilliger van het jaar bekend gemaakt.  Waar vorig jaar de titel nognaar een groep vrijwilligers (maandagochtendploeg) ging was de prijs dit jaar voor een man, een DVG-er in hart en nieren namelijk Wim Braken!

Wim is al vanaf 1987 als vrijwilliger werkzaam voor onze jeugdafdeling en wel in diverse functies.
Allereerst was hij jarenlang jeugdleider. In de periode 1987-2000 begeleidde hij diverse jeugdteams.
Ook op bestuurlijke vlak was Wim op in diverse functies actief. Hij maakte 21 jaar deel uit van de jeugdcommissie. In de jaren 1993-1999 eerst als jeugdsecretaris en daarna in de jaren 1999-2014 als wedstrijdsecretaris. In de periode 2007-2010 had hij daarbij ook nog een dubbelfunctie als jeugdcoördinator junioren.

Wie op zaterdagmiddag het sportpark bezoekt zal Wim hier ook vaak aantreffen want hij is de vaste dienstdraaier op deze middag.  Verder is Wim al 8 jaar lang lid van de jeugdactiviteitencommissie (het JAC) waarbij hij het kienen, sinterklaas, de kickoffdag en het Hart van de Meierij-toernooi organiseert of begeleidt. Daarnaast is Wim op zondag actief als lotenverkoper voor de supportersclub en begeleidt hij elke dinsdagavond het kienen. Tot  slot; op bestuurlijk vlak is hij nog steeds actief maar hij hanteert al vele jaren de voorzittershamer van supportersvereniging DVG.

De titel “Vrijwilliger van het Jaar” komt hem dan ook ten volle toe.

Wim, van harte proficiat met je uitverkiezing.

 
 

Laatste nieuws!

Teamnieuws

Sponsor

Sponsor