Wedstrijdverslag: DVG 1-ZIGO 1      2 - 0     
 
  DVG-1 pakt weer 3 belangrijke punten  
     
 
 

DVG – ZIGO 2-0

Op een druilerige middag in maart bleven de punten in Liempde. De enige ploeg die daar recht op had bleef de hoger geklasseerde Tilburgers met 2-0 de baas.

In een wedstrijd waarin DE ROODGELEN vanaf de 1e minuut de toon aan gaven ontspon zich een aardig potje voetbal. ZIGO werd gedwongen om lang te spelen en dat was een kolfje naar de hand van DVG. De achterhoede had moeite met de loopacties van Soufian Haddouch en ook Tim Rovers maakte het de achterhoede lastig met zijn tomeloze inzet. Goed doorzetten van de jongste betekende al snel 1-0.

Niet veel later betekende een bekeken schot van Teun Welvaarts de 2-0. De bal verdween via de paal en een Tilburgs been in het vijandelijke doel. Teun had ook zijn 2e treffer kunnen maken maar zijn lob verdween helaas langs de verkeerde kant van de paal.

Een paar goed opgezette aanvallen leverde niet het gewenste resultaat op. De mooiste was een prachtige kopkans van Tim Rovers maar deze verdween jammer genoeg naast het doel.

ZIGO kon hier weinig tegenover zetten en de complete DVG achterhoede speelde een puike pot.

De ruststand was dan ook comfortabel 2-0.


Na rust probeerde ZIGO met wat positiewisselingen de regie in handen te nemen, maar dreigend werd het nooit. Keeper Niek Vermaire stond zijn mannetje en kweet zich perfect van zijn taak.

Aan de andere kant hadden we een paar keer de mogelijkheid om de wedstrijd definitief in het slot te gooien maar Bart en Tim haalden de trekker niet over.


In de 95e minuut blies de scheidsrechter voor het einde en schreven de DVG ers 3 punten bij in deze spannende competitie. Volgende week op naar koploper Zwaluw

 
Stand 3e klasse C
 
 

Laatste nieuws!

Teamnieuws

Sponsor

Sponsor