Wedstrijdverslag: BVV 1 - DVG 1       0 - 1      
 
  DVG pakt volle winst tegen BVV  
     
 
 

DVG pakt 3 belangrijke punten


In een weinig enerverend duel tegen BVV uit Den Bosch ging DVG met 3 punten in de kontzak terug naar Liempde. Een resultaat waar we zeker vooraf voor getekend zouden hebben. De late treffer betekende de volle winst en een mooie opsteker voor de komende weken. Dat dit resultaat werd bereikt zonder een aantal vaste krachten is zeker de complimenten waard.
 

DVG begon beter aan de wedstrijd maar veel mogelijkheden leverde dit niet op. Al snel moest  Soufian Haddouch het veld in, aangezien Bart van Ruremonde met een knieblessure het veld moest verlaten. Deze jeugdige DVG-er liet een meer dan verdienstelijke indruk achter en ontpopte zich tot een ware plaag voor de Bossche defensie. Uit een goede voorzet kopte Tim Rovers, geheel vrijstaand naast het BVV doel. Dat was eigenlijk het grootste wapenfeit voor de rust.
 

Na rust waarin Bart van der Pas de vervanger was van Roy Groenendaal en dit zeer bekwaam vervulde ontspon een meer spannend als goed duel. De erbarmelijke grasmat deed daar geen goed aan. Toch wisten we een aantal goede mogelijkheden te creëren. Goede schietkansen van Teun Welvaarts , Bart van der Pas en Demy de Fretes leverden niet het gewenste succes op. De BVV goalie reageerde voortreffelijk op een schot van Soufian wat meer verdiend had. Net hiervoor kreeg de Bossche spits een grote mogelijkheid maar de bal kwam via de paal in de handen van de degelijk keepende Niek Vermaire terecht.

In de 85e minuut betekende een zwabberbal van Bart toch de broodnodige en zwaarbevochten maar zeker niet onverdiende 3 punten.

 
Stand 3e klasse C
 
 

Laatste nieuws!

Teamnieuws

Sponsor

Sponsor