Wedstrijdverslag: DVG 1-Schijndel 1      0 - 0     
 
  DVG bedwingt koploper Schijndel  
     
   
     
 
 

DVG houdt makkelijk stand tegen koploper Schijndel.

Voorafgaand aan de wedstrijd zondagmiddag tegen Schijndel verlengde Veldsink Advies-Het Raadhuis het hoofdsponsorschap van DVG met 4 jaar.

Het leek wel of dat effect had op de Liempdse voetballers, want die speelden met passie en vertrouwen.  Er was geen verschil te zien met de koploper uit Schijndel. DVG hield het veld klein en er werd goed verdedigd. Er waren dan ook maar spaarzame hoogtepunten te vermelden.

Schijndel had een paar keer de intentie om een aanval op te zetten, maar dit strandde meestal al voor de 16. En anders stond er wel de goed keepende Mark Faes die in de 32e minuut een katachtige redding verrichte. DVG had behoudens een kopballetje van Coen van de Sande en een schotje van Teun Welvaarts aanvallend niet veel in te brengen.

De 2e helft begon hoopgevend met een mooie actie van de weer sterk spelende DVG spits Jurre van Vechel. Sleurend probeerde hij toch wat te forceren maar naarmate de tweede helft vloeide de krachten ook bij hem weg. Schijndel werd nog een keer gevaarlijk met een verdekt schot, maar deze werd weer onschadelijk gemaakt door Mark Faes.

De wedstrijd sluimerde een beetje naar het eind en naar de terechte 0-0 eindstand. Alleen in de 80e minuut kreeg Bart de Windt ineens de ruimte om vrijstaand aan te leggen vanaf de 16, maar helaas voor de supporters was zijn schot niet genoeg in de hoek geplaats om de keeper van Schijndel te verschalken ( hij leek ook nog een beetje beduusd van de panna die hij in de 1e helft te verwerken kreeg).

Op het uitvallen van Tijn van Heertum na was het een mooie middag voor DVG trainer Henri vd Braak die trots kon zijn op zijn jongens die zo voor de 5e keer op rij ongeslagen bleven en op dit moment de koppositie innemen in de derde periode.

 
Stand 3e klasse C
 
 

Laatste nieuws!

Teamnieuws

Sponsor

Sponsor