Nieuws
 
  Nieuwjaarswens 2022  
     
   
     
 
 

Van 2021 naar 2022…

Ik zal het jaar 2021 een bijzonder jaar noemen. Ondanks de pandemie hebben we er toch iets van gemaakt. We hebben kunnen trainen, wedstrijden kunnen spelen en zelfs enkele evenementen hebben doorgang kunnen vinden. Als ik daarop terug kijk dan biedt dit hoop voor het nieuwe jaar 2022. We gaan er vanuit dat het nieuwe jaar weer meer mogelijkheden gaat bieden om onze club nog meer terug te brengen naar het oude. 

Ondanks deze situatie hebben we als club er toch weer het beste van proberen te maken. Ik zie de passie voor deze club en de energie die we als vrijwilligers er in willen steken. Ik wil daarom via deze weg mijn dank uitspreken:

- Dank aan de leden die hun vertrouwen in DVG verlengd hebben.
- Dank aan alle sponsoren die hun steun toch weer voortgezet hebben.
- Dank aan alle vrijwilligers die zich volledig ingezet hebben. 
- Dank aan al onze supporters die waar mogelijk weer aanwezig waren bij de wedstrijden..

Ook afgelopen jaar hebben we een aantal evenementen moeten afblazen, echter worden deze niet vergeten. Denk hierbij aan onze jubilarissen waarvoor we een passend moment gaan zoeken om hen als club te huldigen. De sponsorbedankmiddag, het feestweekend en alle anderen activiteiten gaan we bekijken en gaan we zoeken naar een passende oplossing in 2022. 

Tot slot hopen we dat we iedereen in goede gezondheid weer mogen ontmoeten bij DVG en dat we ons klaar kunnen maken voor de betere tijden van 2022.

Ik wens jullie een gelukkig en gezond 2022!

Namens het bestuur,

Harry van Zon
Voorzitter 
 

Laatste nieuws!

Teamnieuws

Sponsor

Sponsor