Nieuws
 
  Gevraagd Kantinemedewerkers (14+ en 18+)  
     
   
     
 
 

GEVRAAGD KANTINEMEDEWERKERS

DVG is voor het komende seizoen op zoek naar nieuwe kantinemedewerkers in de keuken(14+) en kantine (18+) voor de zaterdag en de zondag.

Wat houdt de functie globaal in?
Op zaterdagochtend en zondag (tijdens het voetbalseizoen) ben je beschikbaar om kantinedienst achter de bar te draaien (18+) of in de keuken (14+);
De diensttijden zijn van 08.30 uur tot 13:00 uur en van 13:00 tot 18:00 uur. Bij speciale activiteiten kunnen deze tijden iets afwijken.
Je wordt bijgestaan door een groep enthousiaste én ervaren vrijwilligers; Het betreft specifieke bar- en keukenwerkzaamheden.
Voor de uitgevoerde werkzaamheden ontvang je een vrijwilligersvergoeding per gewerkt uur.

Waar zijn wij naar op zoek ?
Wij zijn op zoek naar enthousiaste personen (man of vrouw) vanaf 14 jaar die op een gezellige en vriendelijke manier de bezoekers van de kantine willen helpen.
Mensen die verantwoordelijkheidsgevoel bezitten, trouw en betrouwbaar zijn, en zelfstandig kunnen werken en de handen uit de mouwen kunnen steken.
Horeca-ervaring is prettig maar niet vereist. Je krijgt bij ons de fijne kneepjes van het kantinewerk aangeleerd en daarmee heb je meteen een mooie leerplaats voor als je later de horeca in wil.
Ook al kun je maar 1x per maand een dienst draaien dan help je de club al heel erg vooruit en ben je van harte welkom.

Zoek jij een fijne bijbaan en vind jij het leuk om in het weekend of op andere clubdagen onze mooie voetbalclub DVG vooruit te helpen:
Neem dan zo snel mogelijk contact op met onze kantinemensen. Dat kan via een mail naar Karin op personeeldvgliempde@gmail.com  of via een belletje naar Miranda op 06-53634504.
.

 
 

Laatste nieuws!

Teamnieuws

Sponsor

Sponsor