Nieuws
 
  Overlijden Hans Caarls  
     
   
     
 
 

Overlijden Hans Caarls

Op donderdag 3 juni 2021 bereikte ons het droevige bericht dat Hans Caarls na een kort ziekbed op 66-jarige leeftijd is overleden.
Hans was al vele jaren een veel en graag geziene gast bij DVG. Een vriendelijke man met het hart op de juiste plaats. Een echte levensgenieter.

Samen met echtgenote Annelies zijn zij al vele jaren enthousiast betrokken bij DVG. Op vele manieren zijn zij vanuit Caarls Juweliers als een zeer gewaardeerde sponsor verbonden aan DVG.

Op zondag stond Hans vaak langs de lijn bij de wedstrijden van DVG 1, waar zijn zonen Martijn en Jeroen jarenlang deel van uit gemaakt hebben.

Tijdens de promotie- en kampioenswedstrijden manifesteerde Hans zich als ‘luidruchtige” supporter steevast met grote toeters, sirenes en confetti langs de lijn om deze wedstrijden tot een goed einde te begeleiden. Met trots heeft Hans dan ook meerdere kampioenschappen/promoties van DVG 1 meegemaakt.
Wij verliezen in Hans een echte DVG-er en supporter in hart en nieren.

Namens het bestuur van DVG wil ik Annelies, Jeroen, Nienke, Martijn, Jade en overige familieleden en vrienden veel sterkte toewensen met het verwerken van dit grote verlies.

Bram Schalkx,
Secretaris DVG Liempde
 

Bram Schalkx,
Secretaris DVG Liempde
 
 

Laatste nieuws!

Teamnieuws

Sponsor

Sponsor