Nieuws
 
  Nieuwjaarswens  
     
   
     
 
 

Van 2020 naar 2021…


Er valt enorm veel te vertellen over het afgelopen jaar, een jaar dat de geschiedenisboeken zal ingaan. We zijn met zijn allen geconfronteerd met beperkingen en maatregelen veroorzaakt door COVID-19. Deze maatregelen hebben er voor gezorgd dat wij als DVG ook geblesseerd raakten. We hebben weinig kunnen voetballen, beperkt kunnen trainen en alle sociale evenementen zijn zo ongeveer afgelast.

Ondanks deze situatie hebben we als club er toch het beste van proberen te maken. Het is een rare tijd om te beginnen als voorzitter echter zie ik wel de passie voor deze club en de energie die we als vrijwilligers er in willen steken. Dit biedt hoop dat als het moment daar is, dat we weer “normaal” met elkaar kunnen omgaan, dat we dan ook snel terug zijn op het niveau waar we begin 2020 geëindigd zijn. Ik wil daarom via deze weg mijn dank uitspreken:
 

- Dank aan de leden die hun vertrouwen in DVG verlengd hebben.

- Dank aan alle sponsoren die hun steun ondanks deze situatie toch voortgezet hebben.

- Dank aan alle vrijwilligers die ondanks alle maatregelen zich volledig ingezet hebben.

- Dank aan alle supporters die maar enkele wedstrijden hebben kunnen bekijken.

 

Een aantal sociale evenement zijn afgelast echter worden deze niet vergeten. Denk hierbij aan onze jubilarissen waarvoor we een passend moment gaan zoeken om hen als club te huldigen. De sponsorbedankmiddag, het feestweekend en alle anders activiteiten gaan we bekijken en gaan we zoeken naar een passende oplossing in 2021.

Verder staan er nog 2 vacatures open in het bestuur, denk daar eens over na als goed voornemen voor 2021.

Tot slot hopen we dat we iedereen in goede gezondheid weer mogen ontmoeten bij DVG en dat we van 2021 weer een sportief jaar kunnen maken!

We wensen jullie een gelukkig en gezond 2021!

Namens het bestuur,

Harry van Zon
Voorzitter

 

 
 

Laatste nieuws!

Teamnieuws

Sponsor

Sponsor