Nieuws
 
  Prijsuitreiking verkoopwedstrijd Grote Club Actie  
     
   
     
 
 

Prijswinnaars lotenverkopers Grote Club Actie 2020


De lotenverkoop voor de Grote Club Actie is onlangs afgerond. Door de inzet van veel jeugdleden heeft de lotenverkoop weer een mooi resultaat (bijna 900 loten) voor de clubkas opgeleverd. Alle lotenverkopers en natuurlijk ook de lotenkopers hiervoor hartelijk bedankt.

 

Voor de beste lotenkopers hadden wij dit jaar ook weer een verkoopwedstrijd gehouden en deze werd dit jaar weer gewonnen door Melle van Wijk. Hij won daarmee voor het 3e jaar op rij waardoor hij definitief in het bezit kwam van de wisselbeker. Melle kwam tot een  totaal van maar liefst 130 loten !!
Op de tweede en derde plaats eindigden de nieuwkomers Bruce Winters en Jelt Braken met respectievelijk een totaal van 98 loten en 91 loten.
Good Young Jason van de Loo wist ondanks dat hij zijn verkoopprestatie van vorig jaar ruim verbeterde net niet in de top-vijf te eindigen. Hierin kwamen wel de nieuwkomers Jens van Lee en Loek van Abeelen die beiden 71 loten wisten te verkopen.

De top-drie verkopers mochten ook dit jaar weer een tenue uitzoeken van hun favoriete club. Ook voor de overige verkopers die meer dan 30 loten hadden verkocht was er een leuke prijs.
De prijswinnaars waren:
 

Nr Verkoper Aantal loten
1 Melle van Wijk 130
2 Bruce Winters 98
3 Jelt Braken 91
4 Jens van Lee 71
5 Loek van Abeelen 71
6 Jason van de Loo 68
7 Teun van der Velden 52
8 Maik Verhoeven 43
9 Sem van Kasteren 32


Namens de Jeugdactivitteitencommissie reikte Wim Braken op zaterdag 19 december de prijzen uit. Gelet op de coronamaatregelen was er gekozen voor een sobere prijsuitreiking.
De fotos van de uitreiking zijn te bewonderen in een aparte foto-album op de site.

Vermeldenswaardig is nog dat de teams van JO11-2 en JO13-2 de meeste loten wisten te verkopen namelijk resp. 337 en 236 loten
Het was weer mooi om te zien dat veel spelers zich voor de club ingezet hebben. Jongens en meisjes , wij hopen dat wij ook volgend jaar op jullie steun kunnen rekenen.


Met vriendelijke groeten,

Jeugdactiviteitencommissie DVG

>
 
 

Laatste nieuws!

Teamnieuws

Sponsor

Sponsor