Nieuws
 
  Grote Clubactie coronaproof van start  
     
   
     
 
 

DVG gaat verantwoord loten verkopen met de Grote Clubactie

Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Verantwoord loten verkopen

Jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. De koper kan daarbij ook de naam van de verkoper invullen zodat toch wordt bijgehouden wie het lot verkocht heeft.
Hoe dit in z’n werk gaat, zie je onderstaand instructiefilmpje.

Heeft de koper geen smartphone? Laat hem/haar dan – bij voorkeur met een eigen pen – de gegevens invullen in jouw lotenboekje. Houd hierbij zoveel mogelijk de 1,5 meter afstand.


Persoonlijke QR-code
Daarnaast kun je ook nog een persoonlijke QR-code aanvragen door een mailtje te sturen naar keesvoets@home.nl  . Deze QR-code plak je over de algemene QR-code van je verkoopboekje. Op deze manier word je meteen geregistreerd als verkoper. Het grote voordeel van een persoonlijke QR-code is ook nog dat je deze via whatsapp, Facebook, Instagram, TikTok en e-mail kunt versturen naar je familie, vrienden en kennissen. Zo bereik je gemakkelijk veel kopers.

Extra inkomsten hard nodig

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen een mooie opbrengst te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

 
Instructievideo
 
 

Laatste nieuws!

Teamnieuws

Sponsor

Sponsor