Nieuws
 
  DVG en FysioFocus slaan handen ineen  
     
   
     
 
 

DVG EN FYSIOFOCUS SLAAN HANDEN INEEN


Zoals bekend is bewegen door middel van sporten belangrijk voor de gezondheid. Mede daarom zijn wij ooit gestart met de oprichting van DVG. Wij zijn trots op al deze sportieve gezondheid binnen de club. Bij DVG vinden we verantwoord sporten een belangrijke pijler. We proberen dit dan ook met alle leiders en trainers uit te stralen. Dit betekent dat we met iedereen binnen DVG werken aan een gezonde dosis belasting-belastbaarheid. Op deze manier proberen we de kans op klachten en blessures zo klein mogelijk te houden.

Vanzelfsprekend kunnen we klachten en blessures niet altijd voor zijn en komen deze in het voetbal geregeld voor. Een behandelplan en een goede opbouw zijn na blessures essentieel, dit is waar wij binnen DVG voor staan. Om dit ook naar onze leden uit te stralen zijn wij met ingang van dit seizoen een samenwerkingsverband aangegaan met fysiotherapiepraktijk FysioFocus uit Sint-Oedenrode.

De mannen van Fysiotherapie FysioFocus zullen iedere week op dinsdagavonden vanaf 19.30 uur aanwezig zijn op de club. Er zal fysiotherapie beschikbaar zijn zowel voor alle jeugdteams als voor de selectieteams. Daarnaast zal FysioFocus zowel het sportspreekuur als revalidatie- en hersteltrainingen geven. Een afspraak maken is niet persé noodzakelijk. Bij vragen of informatie verwijzen wij naar het telefoonnummer van Jurn van Ballekom: 06-52620415 (liefst via Whatsapp).

De fysiotherapeuten van FysioFocus zijn zeer bekend met voetbalblessures. Zij zijn naast de verzorging van DVG ook verantwoordelijk voor de gehele verzorging bij RKSV Rhode en geven daarnaast regelmatig voetbalgerelateerde trainingen binnen de praktijk in Sint-Oedenrode.

Wij verwachten een succesvolle samenwerking.


Belangrijke links:

FysioFocus: https://www.fysiofocus.nl/diensten/fysiotherapie/

Jurn van Ballekom: https://www.fysiofocus.nl/contact/

Trainingen: https://www.fysiofocus.nl/training/personal-training-sint-oedenrode/

 
 

Laatste nieuws!

Teamnieuws

Sponsor

Sponsor