Nieuws
 
  Corona-protocol DVG  
     
   
     
 
 
Beste leden, ouders, vrijwilligers en bezoekers van ons sportpark en kantine,
 
Het nieuwe seizoen is begonnen. Daar zijn we natuurlijk heel erg blij mee, maar helaas is corona nog niet verdwenen en zijn er heel veel zaken waar we als club rekening mee moeten houden. Het bestuur van DVG heeft daarom onderstaand protocol opgesteld waarin naast de basisregels specifieke regels zijn opgesteld voor de wedstrijden, trainingen en kantinebezoek.
 
Als voetbalclub vragen wij u met klem dit protocol te volgen en in acht te nemen. In het belang van de gezondheid van uzelf, van uw kind, van alle vrijwilligers en gebruikers is het belangrijk dat dit protocol, voorafgaand aan een bezoek aan ons sportpark, wordt doorgenomen. We vertrouwen erop dat iedereen zich aan de maatregelen zal houden als u het sportpark bezoekt, hetzij als sporter, als toeschouwer, als ouder etc..
 
Het bestuur wil benadrukken dat dit protocol actueel is en een aantal veranderingen door kan maken wanneer dit nodig mocht zijn. Wanneer er wijzigingen zijn zal het protocol hierop aangepast worden.
 
Tot slot willen we iedereen heel veel voetbalplezier wensen in het nieuwe voetbalseizoen en hopen bovenal dat iedereen gezond blijft.
 
Klik hier voor meer info ...
 
 

Laatste nieuws!

Teamnieuws

Sponsor

Sponsor