Nieuws
 
  Teamindelingen Jeugd 2020-2021  
     
   
     
 
 

Beste spelers, leiders en trainers,

In de afzonderlijke berichten op de website vind je de indelingen van de jeugdafdeling betreffende het seizoen 2020-2021.

Bij de indelingen hebben we met een aantal zaken rekening te houden. Als eerste kijken we naar geboortejaar, want die is volgens de KNVB leidend. Daarna kijken we naar aantallen, waarbij we dan uiteindelijk keuzes moeten/kunnen maken in dispensatie of vervroegd over, waarbij we per categorie ook weer ‘vastzitten’ aan het aantal dispensatiespelers.

De leidraad voor geboortejaar is de volgende:

2014:                                  JO7
2013:                                  JO8
2012:                                  JO9
2011:                                  JO10
2010:                                  JO11
2009-2008:                       JO12-JO13
2007-2006:                       JO15
2005-2004:                       JO17
2005-2003:                       MO17

Op basis van deze gegevens, observaties, gesprekken met leiders/trainers, zijn we (JTC) uiteindelijk tot een indeling gekomen.
Mocht je vragen/opmerkingen betreffende de indelingen hebben, kun je contact opnemen met desbetreffende coördinatoren (nummers/mail vind je op de website of in de DVG-er:


JO15-JO17-MO17:           Ronald Martens en Coen Braken
JO11 t/m JO13:                Maarten Jansen en Marcel van de Loo
JO8 t/m JO10:                  Paul Schippers en Koen van Leeuwen

Voor algemene zaken kun je contact opnemen met Jurge van der Velden.
Wij zijn tot woensdag 1 juli 2020 hiervoor te bereiken, daarna begint ook onze zomerstop.

Zoals je bij de indelingen zult zien, hebben we nog behoorlijk wat vacatures. Mocht je interesse of ideeën hebben, kun je ook met bovenstaande personen contact leggen. Dit geldt ook voor de rol als spelbegeleider en/of scheidsrechter!

Daarbij bieden we bij DVG ook maatschappelijke stages aan! Mocht je dus voor school daarin verplichtingen hebben en DVG als stageplek zien, ben je van harte welkom. Hiervoor kun je dan contact opnemen met Jurge van der Velden of Koen van Leeuwen.

Vanaf eind juli is de accommodatie weer open om trainingen te geven (vrij voetballen helaas niet toegestaan) en is het uiteindelijk de bedoeling dat iedereen in de 1e schoolweek weer aan het trainen is. Voor de pupillen zal er (waarschijnlijk) een Kick- Off georganiseerd worden. Meer info hierover volgt nog.

Allemaal bedankt voor jullie inzet, begrip, enthousiasme, … in het afgelopen seizoen! Voor nu wensen we jullie alvast een fijne vakantie en hopen we dat we in het nieuwe seizoen weer volledig mogen gaan trainen, maar zeker ook wedstrijden mogen spelen.

Jeugd Technische Commissie DVG

 

 
 

Laatste nieuws!

Teamnieuws

Sponsor

Sponsor