Nieuws
 
  Corona4: Blijf weg op ons sportpark !!  
     
   
     
 
 

Beste voetballers en ouders/verzorgers,

In een eerder bericht hebben wij al aangegeven dat het sportpark op dit moment gesloten is en verboden toegang is voor onbevoegden. Wij hebben daarom uitdrukkelijk verzocht het sportpark niet meer te betreden.

Ondanks dit verzoek zijn er nog steeds groepen voetballers die overdag op het sportpark aanwezig zijn. Er is momenteel een noodverordening van kracht waardoor alle sportparken tot en met 6 april gesloten zijn.

Deze noodverordening is niet zomaar ingesteld.  De bedoeling hiervan is om verder besmettingsgevaar van het coronavirus te beperken door geen grotere groepen dicht bij elkaar te laten bijeenkomen. Dus ook niet samen voetballen !!.

Wij begrijpen dat binnen zitten gaat vervelen maar wij doen nogmaals een dringend beroep op iedereen om weg te blijven van het sportpark en onnodig sociaal contact te vermijden.  (Houd daarbij zoveel mogelijk 1,5 m afstand van elkaar). Alleen op deze manier kunnen wij verdere besmettingen voorkomen.

De noodverordening is een wettelijke regeling. Het overtreden van deze verordening, inclusief het niet opvolgen van aanwijzingen door politie en/of buitengewone opsporingsambtenaren is strafbaar. Je riskeert dus een straf als je de noodverordering blijft overtreden (o.a.  een geldboete van max. € 4.350).

De Gemeente Boxtel heeft aangekondigd dat de politie vanaf morgen (vrijdag 20 maart) handhavend gaat optreden tegen overtredingen van de noodverordening.

We doen dan ook nogmaals een beroep op ouders en verzorgers om hierin ook hun verantwoordelijkheid te nemen en er op toe te zien dat de kinderen niet naar ons sportpark gaan.

Wij hopen op uw begrip en medewerking.

Bestuur DVG

 
 

Laatste nieuws!

Teamnieuws

Sponsor

Sponsor