Nieuws
 
  DVG ontvangt gulle bijdrage Rabo Dichtbij Fonds  
     
   
     
 
 

DVG ontvangt gulle bijdrage uit Rabo Dichtbij Fonds

Dinsdagavond 26 november heeft de Rabobank Hart van de Meierij besloten dat zij DVG een bijdrage van 14.600 euro gaat verlenen voor de aanschaf en installatie van zonnepanelen.

DVG had voor de (mede) financiering hiervan een beroep gedaan op het Rabo Dichtbij Fonds. Dit fonds stelt geld beschikbaar voor initiatieven die de lokale samenleving ten goede komen. De Rabobank doet dat omdat de bank het belangrijk vindt om de leefbaarheid in die lokale kernen te versterken.

In een pitch van max. 5 minuten kregen Toon van Ruremonde en Kees Voets namens DVG de kans om voor de commissie Dichtbij Fonds Boxtel uit te leggen waarom dit project paste binnen de thema’s van het Rabo Dichtbij Fonds. Deze uitleg werd zeer positief ontvangen vooral ook omdat de Rabobank het thema Energie en Duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Ons project om zonnepanelen te leggen om zo de energiekosten te drukken paste prima binnen dit thema.

DVG dankt de Rabobank Hart van de Meierij hartelijk voor deze gulle bijdrage. Bij de realisering van het project gaan wij hier zeker nog eens extra aandacht aan besteden.

Met deze bijdrage kan een eerste aanzet gegeven worden voor de aanleg van de zonnepanelen. Naast een eigen investering zal voor de financiering van het project ook een beroep gedaan worden op de landelijke en gemeentelijke subsidieregelingen. U wordt op de hoogte gebracht wanneer hier meer over bekend is. 

>
 
 

Laatste nieuws!

Teamnieuws

Sponsor

Sponsor