Nieuws
 
  Week van de scheidsrechter  
     
   
     
 
 

Scheidsrechters bedankt!

Van zaterdag 5 oktober t/m zondag 13 oktober vindt ook dit jaar weer de 'Week van de Scheidsrechter' plaats. Een sportbreed initiatief van de KNVB waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat. Tijdens deze week wil de KNVB zoveel mogelijk scheidsrechters bedanken voor hun waardevolle inzet. Vóór de ‘Week van de Scheidsrechter’ ontvangen alle ruim 35.000 (assistent-)scheidsrechter vanuit de KNVB en ARAG een persoonlijk bedankje voor hun inzet.

Als DVG willen wij dit initiatief van harte ondersteunen. Want de vele scheidsrechters die de wedstrijden van onze teams wekelijks fluiten, maken het mede mogelijk dat zo veel voetballers op het veld van het spelletje kunnen genieten!

In deze week kunnen en willen wij als vereniging laten zien dat we onze clubscheidsrechters en andere arbiters waarderen. We vragen daarom aan onze spelers, aanvoerders, trainers en/of andere elftalbegeleiders of zij rondom hun wedstrijd een blijk van waardering willen overbrengen richting de scheids. Dit kan door middel van een iets fermere handdruk dan normaal, een erehaag van spelers bij aanvang van de wedstrijd, een applausje na de wedstrijd, of een geheel eigen invulling.

Voor elke scheidsrechter ligt er in het weekend van 5 en 6 oktober na elke wedstrijd een lekkere versnapering voor hem of haar klaar in het wedstrijdsecretariaat .

 
 

Laatste nieuws!

Teamnieuws

Sponsor

Sponsor