Nieuws
 
  Grote Club Actie gaat van start  
     
   
     
 
 
Op zaterdag 14 september gaat de Grote Clubactie 2019 van start! Via deze actie kunt u onze club steunen. U maakt niet alleen kans op geweldige prijzen maar het mooie voor ons als club is dat maar liefst 80% van de lotenprijs rechtstreeks naar onze clubkas gaat.

De verkoop van de loten wordt gedaan via onze jeugdleden. Zij komen bij u langs met lotenboekjes waarin u via een eenmalige machtiging aan kunt geven hoeveel loten u wilt kopen.

Ophalen lotenboekjes
De lotenverkopers (teams van JO11-JO13-JO15) kunnen op zaterdag 14 september vanaf 09:00 uur de lotenboekjes ophalen bij het wedstrijdsecretariaat of bij hun leiders.
Voor de lotenverkopers wordt weer een verkoopwedstrijd georganiseerd waarbij naast de gebruikelijke vergoeding ook weer leuke prijzen te winnen zijn.

Nieuw: Verkoop online
Dit jaar kunnen de lotenverkopers ook weer online loten verkopen. Via deze methode kun je ook loten verkopen via je facebook- of instagrampagina, twitter, e-mail, of bijv via je eigen whatsapp-groepen. Deze vorm van lotenverkoop is met name voor de oudere jeugd de perfecte manier om zo makkelijk loten te verkopen voor de vereniging.
 Als je ook aan de online-verkoop mee wilt doen stuur dan zo spoedig mogelijk een e-mail naar keesvoets@home.nl . Hierna krijg je een e-mail terug met een persoonlijke link naar de verkooppagina van DVG. Voor de online-verkoop hoef je dus zelf geen websitepagina aan te maken.  

Iedereen veel succes gewenst zowel voor de kopers als de verkopers van de loten.

>
 
 

Laatste nieuws!

Teamnieuws

Sponsor

Sponsor