Nieuws
 
  Stem op DVG in Rabo Clubsupport actie  
     
   
     
 
 

Stem op DVG in de Rabo Clubsupport

De Rabobank keert een deel van haar winst uit aan (sport)verenigingen. Ook dit jaar doen ze dit weer d.m.v. een actie die 27 september start onder de naam “Rabo Clubsupport” (voorheen bekend als Rabo Clubkas Campagne).

Leden van de Rabobank bepalen middels een stemming (ieder lid heeft 5 stemmen) welke verenigingen een financieel steuntje krijgen. Alle Rabobank-rekeninghouders kunnen zich aanmelden als lid van de coöperatieve vereniging Rabobank. Vanaf nu kunnen ook personen ouder dan 12 jaar zich aanmelden als lid als zij een bank/spaarrekening hebben bij de Rabobank. Het kost je niets, er zitten geen verplichtingen aan, maar je mag dan wel meebeslissen over de besteding van het beschikbare bedrag (ook dit jaar weer € 200.000).

Tip: Heb je een en/of rekening, zorg dan dat je beiden lid wordt, dan krijg je een extra stemkaart en de mogelijkheid van 2 extra stemmen.
 
Ben je nog geen lid van de Rabobank en bankier je wel bij de Rabobank? Registreer je dan vóór 20 september als lid via de link https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/

Na aanmelding als lid ontvang je een stemkaart met een persoonlijke code. Vervolgens kun je tussen 27 september en 11 oktober je stem uitbrengen voor onze vereniging (max. 2 stemmen per vereniging).

Steun DVG tijdens deze stemperiode en doneer 1 en liefst 2 stemmen aan DVG. Vorig jaar was 1 stem al € 4,15 waard. Met 2 stemmen en 2 rekeninghouders kun je dus zomaar ruim 16 euro doneren aan DVG.

DVG steunen kost je een kleine inspanning (± 5 minuten) en levert de club hopelijk een mooi bedrag op. Voor de stemming staan wij geregistreerd als Voetbalvereniging D.V.G.

De leden krijgen rond 25 september een stemkaart met stemcode thuisgestuurd waarmee ze online hun stemmen uit kunnen brengen. Mensen die het lastig vinden om online te stemmen kunnen hun stemkaart ook inleveren in de bestuurskamer. Geef daarbij aan op welke verenigingen je nog meer wilt stemmen.

Laat uw stem niet verloren gaan en steun en stem op DVG !!

 

 

 
 

Laatste nieuws!

Teamnieuws

Sponsor

Sponsor