Nieuws
 
  Uitslag verkoopwedstrijd Grote Club Actie  
     
   
     
 
 

Prijswinnaars lotenverkopers Grote Club Actie 2018


De lotenverkoop voor de Grote Club Actie is onlangs afgerond. Door de inzet van veel jeugdleden heeft de lotenverkoop weer een mooi resultaat (bijna 1.000 loten) voor de clubkas opgeleverd. Alle lotenverkopers en natuurlijk ook de lotenkopers hiervoor hartelijk bedankt.

Voor de beste lotenkopers hadden wij dit jaar ook weer een verkoopwedstrijd gehouden en deze werd dit jaar duidelijk gewonnen door Melle van Wijk die daarmee de 1e prijs binnen de familie hield daar zijn broer Jurre vorig jaar als 1e eindigde. Melle kwam tot een geweldig totaal van maar liefst 173 loten !!
Cas de Kort verbeterde zijn prestatie van vorig jaar want hij eindigde ditmaal op de 2e plaats met de verkoop van 108 loten. Ook Luuk Verkuijlen (vorig jaar 2e) had een waardige opvolger binnen zijn familie want broer Freek ging strijken met de 3e prijs. Nieuwkomer Jason van de Loo eindige meteen op een 4e plaats met maar lieft 66 geslaagde lotverkopen.

Ook andere verkopers zoals Thijs Thomassen en Niek Schelle wisten hun prestaties van vorig jaar aanzienlijk te verbeteren met een 5e en 6e plaats tot gevolg. De broers Brent en Tim van de Sande verkochten samen ook een groot aantal loten en zij eindigden op de 7e en 8e plaats. Ook  de voormalige top-tien verkopers Kiki Scheutjems en Jens van der Velden eindigden dit jaar weer vooraan in het klassement. 
Het was weer mooi om te zien dat veel spelers van JO11 en JO13 zich voor de club ingezet hebben. Jongens en meisjes , wij hopen dat wij ook volgend jaar op jullie steun kunnen rekenen.

De top-drie verkopers mogen ook dit jaar weer een tenue uitzoeken van hun favoriete club en voor de overige winnaars uit de top 10 zijn er leuke prijzen beschikbaar. De officiële uitreiking hiervan zal op zaterdag 8 december vanaf 15:30 uur plaatsvinden in de kantine van DVG tijdens de Dag der Kampioenen.

 

Het top-tien klassement van de beste verkopers ziet er als volgt uit:

Nr Verkoper Verkochte Loten
1 Melle van Wijk 173
2 Cas de Kort 108
3 Freek Verkuijlen 70
4 Jason van de Loo 66
5 Thijs Thomassen 65
6 Niek Schelle 54
7 Brent van de Sande 44
8 Tim van de Sande 32
9 Kiki Scheutjens 32
10 Jens van der Velden 30

 

Op zaterdag 8 december zal tevens de provisie voor de lotenverkopers uitbetaald gaan worden. Meld je hiervoor zo spoedig mogelijk in het wedstrijdsecretariaat.

De trekking van de Grote Club Actie loterij zal plaatsvinden op 12 december 2018

Met vriendelijke groeten,

 

Jeugdactiviteiten- en Jeugdcommissie DVG

 
 

Laatste nieuws!

Teamnieuws

Sponsor

Sponsor