Nieuws
 
  Installeer bestelknoppen Sponsorkliks  
     
   
     
 
 

Beste leden, supporters, ouders  en andere betrokkenen,

Vergeet je ook wel eens de SponsorKlikspagina van DVG  te bezoeken voordat je een bestelling gaat doen in een bekende webwinkel?  Dat is op zich jammer want op die manier lopen wij als club veel provisie mis.

Via onderstaande truc kun je op een gemakkelijke wijze je favoriete webwinkels direct koppelen aan het Sponsorkliks-account van DVG.

Afhankelijk van het soort webbrowser  (Google Chrome, Internet Explorer etc) dat je gebruikt, kun je namelijk voor je favoriete webwinkels Bestelknoppen installeren.

Het kost slechts één minuut om dit te installeren (zie onderstaande link naar instructievideo), maar daarmee zullen  de SponsorKliksinkomsten voor DVG significant gaan stijgen. En voor jezelf kost het niets extra’s. In onderstaande (zeer) korte uitlegvideo's zie je hoe je dit in jouw browser installeert. Kies je eigen webbrowsers uit en klik op een van onderstaande uitlegvideo’s:

Voor Google Chrome klik https://www.youtube.com/watch?v=Z_8FI3I9Qq0&feature=youtu.be

Voor Internet Explorer klik https://www.youtube.com/watch?v=lF8SvanhCrk&feature=youtu.be

Voor Firefox klik https://www.youtube.com/watch?v=fbdXjcuwwpk&feature=youtu.be

Voor Safari klik https://www.youtube.com/watch?v=x0bfL0ES1Zc&feature=youtu.be

Het is slechts een kleine moeite om deze SponsorKliks Bestelknoppen te installeren en daarmee veel meer commissie te genereren voor onze club.
Wij kunnen deze financiële steun goed gebruiken en hopen daarbij op jouw medewerking.

 

 

 
 

Laatste nieuws!

Teamnieuws

Sponsor

Sponsor