Nieuws
 
  Verkoop clubkleding DVG  
     
   
     
 
 
Op de zaterdagen 27 oktober en 3 november a.s. bestaat weer de mogelijkheid om clubkleding te kopen. Deze verkopen zullen plaatsvinden in de DVG-kantine vanaf 10:00 uur s'morgens tot 14.00 uur 's-middags.
 
Er is gelegenheid tot passen van de kleding. Bestelling dient vooraf contant of per pin te worden voldaan, maar er kan besteld worden bij 'Sportshop Laarbeek' via de link op de DVG-site.
 
In het assortiment is diverse sportkleding opgenomen uit de nieuwe DVG-kledinglijn maar daarnaast zijn er ook DVG-voetbaltassen en ook DVG-rugzakken te koop.
 
Daarnaast hebben wij deze keer speciale acties voor de boxershorts. Deze zijn verkrijgbaar voor € 4,00 per stuk en bij aankoop van 1 rode en 1 gele boxershort zelfs 2 stuks voor € 6,00. Ook de wedstrijdkousen in de maat 25-29 zijn in de aanbieding voor € 5,00.
 
Met de aankoop van DVG-boxershorts ondersteunt u onze club nog eens extra. Voor het complete assortiment klikt u op onderstaande link. Alle bestellingen worden ruimschoots voor 5 december uitgeleverd.
 
Klik hier voor meer info ...
 
 

Laatste nieuws!

Teamnieuws

Sponsor

Sponsor