Wedstrijdverslag: DVG 1-Nw. Woensel 1      6 - 0     
 
  DVG wint van hekkensluiter  
     
   
     
 
 

DVG wint van hekkensluiter.

In de herkansing tegen Nieuw Woensel boekte DVG een verdienstelijke overwinning. Op Hemelvaartsdag moest deze wedstrijd, op last van de KNVB, opnieuw gespeeld worden. De 6-0 overwinning leek heel eenvoudig maar het duurde toch nog even voordat de beslissing viel.

De beginfase was duidelijk voor DVG. Al in de 1e minuut was er een kans voor spits Bas van Houtum. Met een slim balletje binnendoor werd die vrij voor de keeper gezet:1-0. Niet veel later was het bijna 2-0 maar de inzet van Bas ging net naast het doel. Het vervolg van de eerste helft was vrij vlak. Nieuw Woensel was niet bij machte om voor veel gevaar te zorgen en als het al dreigend werd dan werd dit door de verdediging of door de DVG keeper geneutraliseerd.

De tweede helft was vrij eenzijdig. DVG scoorde in de 51e en 54e twee doelpunten en dit was ook meteen de beslissing in deze wedstrijd. Twan van den Broek en Bas van Houtum waren verantwoordelijk voor deze doelpunten. De eindstand was nog onduidelijk maar een thuis overwinning was een feit. Sherryl Sambo gaf Bas van Houtum de kans om zijn 3e te scoren en was vervolgens zelf nog 2x productief. Einduitslag was een solide 6-0 overwinning. Drie belangrijke punten in de strijd om de nacompetitie te ontlopen. Zondag komt DBS op bezoek en bij winst is handhaving een feit.

 

 
 

Laatste nieuws!

Teamnieuws

Sponsor

Sponsor