• Lid worden?

  Voetbal is een aantrekkelijke, leuke en gezonde sport voor mensen in alle leeftijdscategorieën. Voor iedereen vanaf 4 jaar is het mogelijk om lid te worden van VoetbalVereniging DVG. Meld je aan als lid via onderstaande knop:

 • Lukt het niet met online aanmelden? Dan kun je hieronder het aanmeldingsformulier downloaden, invullen en opsturen naar de ledenadministratie. De inschrijving wordt definitief nadat de betreffende (jeugd)coördinator beoordeeld heeft of plaatsing in een team mogelijk is.

  Dit formulier is tevens de machtiging voor de automatische incasso van de contributies en eventuele door KNVB opgelegde boetes. Ook geef je hiermee toestemming om de aan v.v. DVG verstrekte of in de toekomst te verstrekken persoonsgegevens te verwerken conform het privacyreglement v.v. DVG.

  Hiervoor is in het aanmeldformulier een toestemmingsverklaring opgenomen in het kader van de privacywetgeving (AVG). Het verzoek is om ook dit zo volledig mogelijk in te vullen en tevens aan te kruisen voor welke doeleinden wij uw persoonsgegevens mogen gebruiken. Elders op onze website zijn de privacyverklaringen van DVG en de KNVB in te zien.

  ledenadministratie@dvgliempde.nl
  T.a.v. Corné Traa
  Akkersrijt 12
  5298 WE Liempde

  Download het aanmeldformulier