• 3e remise op rij
  DVG doet zichzelf te kort.
  Overwinning glipt uit handen DVG.
  Blessure tijd fataal.
  Allemaal kreten die van toepassing zijn op de laatste thuiswedstrijd van dit kalenderjaar. Doodzonde dat de thuisclub in de slotseconden de gelijkmaker om de oren kreeg. Daar waar menige DVG-er al 3 punten bijschreef, bleef BMC knokken voor één punt. Uit een verre ingooi waarbij de bal niet uit de 16 werd geschoten, zette een BMC speler zijn voet tegen de bal en deze vloog tegen de touwen 2-2.
  Deze middag waar om 14 uur werd afgetrapt waren de rood-gelen vanaf minuut 1 goed bij de les. Een aanval over meerdere schijven betekende al na 5 minuten voor de 1-0.
  Jurre van Vechel was verantwoordelijk voor de assist en Luuk van de Ven trof doel.
  Hierna bleef de thuisclub de bovenliggende partij. Helaas konden ze niet verder afstand nemen alhoewel daar wel mogelijkheden voor waren. De voorwaartsen creëerden volop mogelijkheden maar dit leverde geen treffers op. Uit een vrije trap die onvoldoende werd weggewerkt, kopte de aanvoerder en oudste speler op het veld de gelijkmaker binnen.
  Dit was de eerste bal tussen de palen, dus uitermate effectief.
  Toch gingen de gastheren nog met een voorsprong de rust in.
  Lars scoorde wederom, bovendien op een prettig moment, vlak voor rust 2-1.
  In de 2e helft waren de ploegen wellicht iets beter aan elkaar gewaagd. Een kopbal op de paal was een van de weinige wapenfeiten van de bezoekers.
  De thuisploeg kreeg voldoende gelegenheid om de bevrijdende 3-1 te scoren maar waren te onzorgvuldig, zelfzuchtig of hadden het vizier niet op scherp staan. De alom bekende voetbalwet die dan vaak om de hoek komt kijken werd vandaag wederom bewaarheid.
  3e gelijke spel op rij aldus.
  De cijfers tot aan de winterstop zijn niet slecht maar iets teveel punten gemorst is de conclusie vanuit de Liempse hoek.