• Dvg - Buren (2-2) 3-2
  Nipte maar verdiende overwinning voor DVG in de thuiswedstrijd tegen onze Gelderse opponent. Nadat in de uitwedstrijd de zege zeer makkelijk tot stand kwam, was dat vandaag niet het geval. De Burenaren beten behoorlijk van zich af en met agressief druk zetten werden het de roodgele formatie bij vlagen lastig gemaakt. De opbouw verliep niet vlekkeloos en de keuzes waren niet altijd even gelukkig.
  Toch de brilstand snel van het scorebord. Een prachtige assist van Jurre van Vechel werd op de juiste waarde ingeschat door Teun en deze wist wel raad met deze kans en 1-0 was een feit. De tegenstander kakte niet in en kwam uit een hoekschop op 1-1.
  DVG was ff de weg kwijt en Buren kwam op voorsprong 1-2. Dankzij een schitterende voorzet van Teun die door Luuk prima verlengd werd tot doelpunt kwam DVG weer langszij en gingen we met een gelijke stand de rust in.
  De thuisclub wisselde 2x en Rens en Tim mochten hun opwachting maken en deden dat beiden zéér verdienstelijk. Helaas moest Tim vroegtijdig het veld verlaten na een kopduel dat slecht voor hem uitviel. DVG was veruit de bovenliggende partij en de doelman hield de gasten in de wedstrijd. Kopballen, schoten, voorzetten werden goed gepareerd door de Burense goalie. Kansen van Jurre Traa, Teun en Rens leverden geen voorsprong op.
  Uiteindelijk wist Jurre Traa de winnende treffer te maken na goed voorbereidend werk van Teun. De pijp bij de tegenstander was leeg dus hier bleef het bij.
  Wederom 3 punten, 5e zege op rij en de koploper tot op 4 punten genaderd.