• De 4e thuiswedstrijd werd wederom in winst omgezet.
  De teller staakte na 5 treffers.
  5 verschillende spelers zorgden voor de productie.
  Nul tegen is bovendien een prettige bijkomstigheid.
  DVG was gedurende het hele duel heer en meester tegen de ploeg uit Elshout. De trainer Roy Fitters, was voor ons geen onbekende aangezien hij vorig jaar assistent was bij Nieuwkuijk.
  De bedoelingen bij de rood-gelen waren duidelijk, snel scoren, het verschil maken en 3 punten bijschrijven. Jurre Traa zorgde hoogstpersoonlijk voor de 1-0. Een prima voorzet werd op waarde geschat door Luuk en kopte deze terug voor het doel waar Jurre een niet te missen kans werd geboden. Vlak voor rust maakten we middels Koen de 2-0. Een domme overtreding in de 16 op Jurre van Vechel werd door de scheids tot strafschop gebombardeerd. Koen voltrok het vonnis.
  Snel na rust werd de marge nog groter en de zege definitief veilig toen Jorg ( ingevallen voor geblesseerde Rens) de 3e tegen de touwen schoot.
  Luuk pikte ook zijn doelpunt mee, door een perfecte voorzet van Vince binnen te knikken.
  Jurre van Vechel zorgde voor de 5-0 eindstand die geenszins geflatteerd was. Een degelijk DVG duidelijk maatje te groot voor het zeer sportieve Elshout.
  De wedstrijd werd prima geleid door de zeer punctuele man in het zwart. Thuis nog ongeslagen, in Liempde geen tegentreffer geïncasseerd, 15 uit 6 zijn mooie cijfers, maar “Parijs is nog ver”