adres- & contactgevens

Lid worden van DVG

Lid worden van DVG

Voetbal is een aantrekkelijke, leuke en gezonde sport voor mensen in alle leeftijdscategoriën.
Voetbal kijken is leuk. Zelf voetballen op een pleintje of een grasveld in de buurt is nog leuker maar het mooiste is toch echte wedstrijd spelen, op een officieel voetbalveld onder leiding van een scheidsrechter. Jouw team dat het op neemt tegen een andere club, met de spanning van het winnen of verliezen.  En na afloop samen wat drinken en napraten in de kantine. Bij onze  gezellige en sociale voetbalvereniging ben je van harte welkom!


Voor iedereen vanaf 4 jaar is het mogelijk om lid te worden van VoetbalVereniging  DVG.


Wil je lid worden?  Hieronder kun je het aanmeldingsformulier en alle benodigde informatie van de V.V. DVG vinden!
Vul het inschrijfformulier volledig in en mail het naar ledenadministratie@dvgliempde.nl  of print hem uit en geef hem af bij  Tammo Quinten, Strijpenhof 16 te Liempde of bij het wedstrijdsecretariaat van DVG. De inschrijving wordt definitief nadat de betreffende (jeugd)coördinator beoordeeld heeft of plaatsing in een team mogelijk is.

Download aanmeldingsformulier DVG

Wijzigingen - Afmelding

Wijzigingen in uw gegevens (adres, telefoon, e-mail) dient u tijdig kenbaar te maken aan de ledenadminsitratie. Dit geldt ook voor wijzigingen in uw rekeninggegevens voor de automatische incasso. Hiervoor kunt u onderstaand formulier gebruiken. Dit formulier kunt u ook gebruiken als u zich af wilt melden als lid van v.v. DVG.


Vul het wijzigingsformulier in en mail het naar ledenadministratie@dvgliempde.nl of print het uit en geef het af bij Tammo Quinten, Strijpenhof 16 te Liempde, of bij het wedstrijdsecretariaat van DVG

 

X

Download wijzigingsformulier DVG

Informatie

Clubhistorie

Korte historie DVG

DVG is opgericht op 10 juli 1928 en betekent “De Vooruit Gang”, hoewel velen zeggen dat het ook kan betekenen “Door Vrienden Gesticht”.

 

Na enkele verhuizingen is sportpark “De Roode Bleek” thans gevestigd aan de Sportlaan 2 te Liempde. Het tenue van DVG bestaat uit rood/gele shirts, zwarte broeken en rode sokken.
Het ledental van DVG is sinds de oprichting gestaag gegroeid en telt momenteel zo'n 600 leden.

 

Een volledige beschrijving van de historie van DVG vind je terug in onderstaand document

Download Clubhistorie DVG

Sponsor

Clubblad De DVG-er

Sponsor