• Noteer alvast in je agenda: 23 maart Vrijwilligersavond

  Ook dit seizoen willen wij als bestuur van DVG alle vrijwilligers weer bedanken voor hun inzet voor onze vereniging. Of dat nu trainers, leiders, scheidsrechters, leden van de maandagochtendploeg, bezorgers van de DVG-er, het parkeerteam, zondag- en zaterdag gastheren en vrouwen, bestuursleden supportersvereniging, bestuur Stichting de Roode Bleek, de consul, bestuur Stichting Club van 50 DVG, helpers bij het activiteitenweekend of bestuurs- en commissieleden zijn. Iedereen is van harte welkom op deze avond! Op deze avond wordt ook de vrijwilliger van het jaar 2024 in het zonnetje gezet. En natuurlijk huldigen we de jubilarissen van dit jaar. Voor een lekker hapje wordt gezorgd en aan drankjes zal het niemand ontbreken.

  Dit seizoen staat de Vrijwilligersavond gepland op zaterdag 23 maart 2024. Nu alvast deze aankondiging. Natuurlijk gaan we alle vrijwilligers op de gebruikelijke manier uitnodigen. En de jubilarissen ontvangen uiteraard een persoonlijke uitnodiging. Maar noteer dus alvast in je agenda: zaterdag 23 maart Vrijwilligersavond 2024, aanvang 20.00 uur.

  Wil je je nu alvast opgeven? Dat mag natuurlijk ook. Stuur een mailtje met je opgave naar info@dvgliempde.nl. Geef dan ook even door of je wel of niet met je partner komt.

  We zien jullie graag op zaterdag 23 maart!

  Namens het bestuur,

  Henk Keijsers
  Secretaris