Vacatures

Momenteel zijn er de volgende vacatures voor vrijwilligers: 

BEGELEIDERS JEUGDSCHEIDSRECHTERS
Voor de begeleiding van onze jeugdscheidsrechters zoeken wij enkele vrijwilligers die enkele keren per maand op de zaterdagochtend onze jeugdarbiters willen ondersteunen. Daarvoor zij wij op zoek naar mensen die zelf enige affiniteit hebben met het fluiten van wedstrijden en hun kennis willen overbrengen op deze jeugd. De begeleider zal gaan fungeren als aanspreekpunt/vraagbaak voor de jeugdscheidsrechter. Daarnaast zal hij/zij ook aanwezig zijn bij de jeugdwedstrijden om ondersteuning te geven en eventuele verbeterpunten met de jeugdige arbiter door te nemen. Heb je interesse neem dan contact op met Chielbèr Braken via e-mail: chieber@ziggo.nl of per telefoon 06-54783758

SENIORENSCHEIDSRECHTER(S)
Wij zoeken (senioren)scheidsrechters die regelmatig op zondag een seniorenwedstrijd kunnen fluiten. De wedstrijden starten tussen 09:30 en 12:00 uur. Materialen zoals tenue, wedstrijdboekjes, fluit etc. worden verzorgd door DVG. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij Theo Oerlemans via e-mail: oelies@home.nl 

 

 

 

  

X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X

Jeugdawards

Aan het einde van elk voetbalseizoen reikt de jeugdcommissie een jeugdaward aan die jeugdleider, trainer of jeugdscheidsrechter die zich op bijzondere wijze heeft onderscheiden. Tradioneel ging deze prijs gepaard met de overhandiging van het beeldje "Het Pupilleke"of "Het Junioorke". De onderscheiden jeugdscheidsrechter krijgt een aandenken in de vorm van de Gouden Fluit. Voor het seizoen 2015-2016 werden de volgende personen onderscheiden:

  • Gouden Fluit: Rick van der Heijden
  • Pupilleke: Toon van Houtum en Ad van de Loo
  • Junioorke: Mark Verhagen

 

Sponsor

Vrijwilliger van het jaar 2016

Adrie van Abeelen, vrijwilliger van het jaar


Op 28 februari 2016 werd Adrie van Abeelen verkozen tot vrijwilliger van het jaar 2016. Wij kennen Adrie al jaren als een van de drijvende krachten van DVG. Zijn inzet en betrokkenheid voor de vereniging is op vele plaatsen zichtbaar. Adrie bekleedt diverse functies binnen DVG, algemeen secretatis binnen het hoofdbestuur, voorzitter activiteitencommissie, scheidsrechter op zondag, medewerker in onze kantine en daarnaast verricht hij nog vele hand- en spandiensten bij allerlei (niet)voetbalactiviteiten binnen DVG (darten, rikken, triviant, activiteitenweekend). Gezien het vele werk dat hij voor DVG doet, is zijn uitverkiezing dan ook zeer terecht.

De volgende vrijwilligers kwamen eerder in aanmerking voor deze uitverkiezing:


2007 Ria Voets
2008 Len van Houtum
2009 Hans van den Langenberg
2010 Anton van de Sande
2011 Toon Hermes
2012 Peter Smetsers
2013 Toon van Ruremonde
2014 Dien van Iperen-Traa
2015 Michel van Lierop

 

X

Sportvrijwilliger Gemeente Boxtel

Op zaterdagmiddag 8 juni 2013 werd Theo Oerlemans door de Boxtelse Sportraad gekozen als Sportvrijwilliger van het jaar 2013 van de gemeente Boxtel.

Theo ontving deze eretitel voor zijn jarenlange verdiensten voor onze vereniging als actief speler, jeugdleider, seniorenleider, scheidsrechter, coördinator van de scheidsrechters en lid van de seniorencommissie.  Theo treedt hiermee in de voetsporen van Toon Hermes die deze prijs eerder (2006) ontving.

Sponsor