Vacatures

Momenteel zijn er de volgende vacatures voor vrijwilligers: 

BEGELEIDERS JEUGDSCHEIDSRECHTERS
Voor de begeleiding van onze jeugdscheidsrechters zoeken wij enkele vrijwilligers die enkele keren per maand op de zaterdagochtend onze jeugdarbiters willen ondersteunen. Daarvoor zij wij op zoek naar mensen die zelf enige affiniteit hebben met het fluiten van wedstrijden en hun kennis willen overbrengen op deze jeugd. De begeleider zal gaan fungeren als aanspreekpunt/vraagbaak voor de jeugdscheidsrechter. Daarnaast zal hij/zij ook aanwezig zijn bij de jeugdwedstrijden om ondersteuning te geven en eventuele verbeterpunten met de jeugdige arbiter door te nemen. Heb je interesse neem dan contact op met Chielbèr Braken via e-mail: chieber@ziggo.nl of per telefoon 06-54783758

SENIORENSCHEIDSRECHTER(S)
Wij zoeken (senioren)scheidsrechters die regelmatig op zondag een seniorenwedstrijd kunnen fluiten. De wedstrijden starten tussen 09:30 en 12:00 uur. Materialen zoals tenue, wedstrijdboekjes, fluit etc. worden verzorgd door DVG. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij Theo Oerlemans via e-mail: oelies@home.nl 

 

 

 

  

X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X

Jeugdawards

Aan het einde van elk voetbalseizoen reikt de jeugdcommissie een jeugdaward aan die jeugdleider, trainer of jeugdscheidsrechter die zich op bijzondere wijze heeft onderscheiden. Tradioneel ging deze prijs gepaard met de overhandiging van het beeldje "Het Pupilleke"of "Het Junioorke". De onderscheiden jeugdscheidsrechter krijgt een aandenken in de vorm van de Gouden Fluit. Voor het seizoen 2016-2017 werden de volgende personen onderscheiden:

  • Gouden Fluit: Kamiel van den Broek
  • Pupilleke: John Maas
  • Junioorke: Ronald Martens

 

Sponsor

Vrijwilliger van het jaar 2017

Kees Voets, vrijwilliger van het jaar


Op 1 april 2017 werd Kees Voets verkozen tot vrijwilliger van het jaar 2017. Kees heeft zijn uitverkiezing te danken aan de vele werkzaamheden die hij verricht voor zowel de jeugd als voor de club als geheel. In de jeugdafdeling was hij vele jaren leider van diverse F- en E-teams, en jeugdcoördinator voor de F-pupillen. De laatste jaren treedt hij op als trainingscoördinator voor de mini’s , en daarnaast vervult hij de functie van jeugdsecretaris. In deze laatste functie vertegenwoordigt hij de jeugd ook in het hoofdbestuur. Daar heeft hij de portefeuille Pers en Publiciteit dat inhoudt dat hij dagelijks als webmaster de website actueel houdt en viermaal per jaar het clubblad De DVG-er mee samenstelt. .

De volgende vrijwilligers kwamen eerder in aanmerking voor deze uitverkiezing:


2007 Ria Voets
2008 Len van Houtum
2009 Hans van den Langenberg
2010 Anton van de Sande
2011 Toon Hermes
2012 Peter Smetsers
2013 Toon van Ruremonde
2014 Dien van Iperen-Traa
2015 Michel van Lierop
2016 Adrie van Abeelen

 

X
X

Sportvrijwilliger Gemeente Boxtel

Op zaterdagmiddag 8 juni 2013 werd Theo Oerlemans door de Boxtelse Sportraad gekozen als Sportvrijwilliger van het jaar 2013 van de gemeente Boxtel.

Theo ontving deze eretitel voor zijn jarenlange verdiensten voor onze vereniging als actief speler, jeugdleider, seniorenleider, scheidsrechter, coördinator van de scheidsrechters en lid van de seniorencommissie.  Theo treedt hiermee in de voetsporen van Toon Hermes die deze prijs eerder (2006) ontving.

Sponsor